04.29

I Fredags var jag ute på Cinco med några kompisar och hade så kul men det blev kanske 3 shots för många, jag blev så hetsig och känslor tog över så natten slutade faktiskt i tårar. Jag känner bara att jag sårar mig själv så sjukt mycket just nu att jag vet inte vart jag ska ta vägen någonstans och jag vill verkligen inget ont och tycker jag är en bra person men det blir så fel och missförstånd ofta.

Lördagen spenderades iallafall bakfull framför löven repris där de vann mot HV71 och hade gåshud genom hela matchen, på Fredag ska jag äntligen få se live igen. Träffade Emma senare och på kvällen var jag hemma hos Jenny, vi hade bra snack och den här gången var det extra behövligt för oss båda. kram

Fredagspasset in the morning is the best<3

Såg på gymmet att min bus hade färgat av sig. Toppen!

Alltid en liten blek fläck på ryggen där jag inte når..

Finns alltid tid för flex hehe, älskar när man börjar se resultat och är så stolt över mig själv! Skrev till min frisör tidigare i veckan om hon hade en ledig klipptid så i Fredags blev det en hair makeover, det är så kort men jag gillar det. Min frisör tycker jag är så spontan och vill göra helt oväntade saker med mitt hår och det kan jag hålla med om men när jag får en idé vill jag göra verkligen göra det DIREKT haha. Gick alltså från att vara mörkhårig till blond, 6 veckor senare färgade vi mitt hår svart och nu är jag korthårig!

Min favorit låda i köket - Olika Havregryn, rågflingor, och mitt choklad protein.

Gillar

Kommentarer