06.21

Godmorgon eller ja, jag har varit vaken i några timmar nu, det blev en tidig kväll så istället vaknade jag alldeles för tidigt och kunde inte somna om.

Igår var jag med Emma, handlade, pluggade och påbörjade en stor garderobsrensning. Jag märkte inte när Instagram och Facebook låg nere i flera timmar men kanske inte är så konstigt då jag knappt använder min mobil längre och har slutat scrolla på appar i onödan, mår så bra av hur lite jag är inne på mobilen.

Hela Söndagen låg jag hemma bakfull, illamående och huvudvärk hela dagen och det var verkligen längesedan jag kände mig så bakis som den här helgen. Jag fick umgås med några av mina bästa vänner och även fast det inte blev en dramafri kväll så är det alltid lika kul att kunna träffas som brukar vara helt omöjligt i vanliga fall.

Mitt liv går just nu i ett, känns som jag gör samma sak varenda dag. Pluggar, tränar och umgås med vänner och familj!

Mitt nya beroende är Smash, skulle kunna äta varje dag!

Det var en väldigt härlig höstdag förra veckan, så fint när löven skiftar färger!

Alltså hur fräscht är inte vitt? Jag blir så mycket mer motiverad och glad av att träna om jag har fina träningskläder på mig och sen går jag även runt i dessa kläder till vardags också, så snyggt till ett par sneakers!

Min nya jacka åkte på i helgen som jag köpte tidigare på stan med Victoria!

Gillar

Kommentarer