Ärligt inlägg

Morgondagens planer är att jag ska träna tidigt på morgonen, tvätta, träffa Emma, plugga och sen blir det ett till pass på kvällen med Victoria.

Nästa vecka öppnar det andra gymmet som har varit på renovering sen Maj så det ska bli skönt att kunna träna inne i stan igen!

Såg dagens avsnitt av Wahlgrens värld tidigare idag och jag vet inte vad som hände med mig men hela mitt hjärta bara brast och tårarna började rinna och jag stänger alltid av för jag orkar liksom inte känna nåt, det blir för mycket. Vad jag än går igenom i livet så försöker jag hitta lösningar och vid det här laget vet jag att i grunden handlar om att jag inte har så mycket kärlek till mig själv och som har lätt att hata mig själv. Jag har dessutom väldigt svårt att ta in och förstå att andra människor genuint bryr sig och faktiskt älskar mig.

Jag har mycket att jobba på mig själv och ska börja gå och prata med någon professionell, att prata av sig och få höra från andra perspektiv är viktigt, finns också saker jag måste bearbeta som har påverkat mig negativt under mitt liv.

Ätit korv med bröd i vanlig ordning i bilen, min största craving sen jag började träna så mycket!

Gillar

Kommentarer