Lite frågor om mig

Har du något smeknamn?
Amme, Amandis och Lunkan.

Har du gått i någon sport?
Yes jag spelade fotboll och testade även på Innebandy dock bara nån gång som jag tyckte va kul och var ganska bra på om jag minns rätt.

Vad har du alltid med dig i din väska?

Mobilen, olika kort, nycklar, hörlurar, laddare, vattenflaska, nässpray, tuggummi, lypsyl, paraply, solglasögon, läkerol, alvedon, plåster, parfym och en liten borste. Jag är förberedd på allt hehe.

5 saker om dig:


Jag är klumpig och har ofta blåmärken på kroppen, går hela tiden in i vassa kanter att jag knappt reagerar längre för jag är så van.

Jag lyssnar på julmusik året om, det får mig alltid på bättre humör.

Jag gillar inte Tinder, hade appen i några timmar innan jag raderade kontot för jag blev så äcklad. Alltså hela den här grejen med att swipea, skriva och träffa olika är nog inget för mig, är oftast helt meningslöst om ni frågar mig då lägger jag hellre den tiden på mig själv och människor i min omgivning. Just nu är jag i en period då jag inte skriver med nån, får jag inte ut något av det så är det onödigt och slösar bara min tid.

Ett komplex jag har är min hy, i perioder är den dålig och har märkt att den blir sämre när jag inte mår bra på insidan eller är stressad. Sedan är det andra faktorer som spelar stor roll som sömn, alkohol eller om jag är slarvig med kosten och min spiral förstås.

Jag älskar att sjunga men jag är nästan aldrig seriös när jag sjunger, det blir mest i bilen tillsammans med vänner eller är ensam.

Framtidsplaner?

Jag har ju lite drömmar och planer på att starta något eget och har många idéer om olika projekt men det tänker jag nog hålla på ett tag till innan jag skriver ut om det. Sedan var i Sverige eller världen jag hamnar någonstans vet jag inte men känner mig rätt färdig med Umeå för inget håller mig kvar här, familj och vänner kommer inte direkt att försvinna från mitt liv. Jag vill ha barn nån gång men det känns väldigt långt bort då jag vill uppnå mycket karriärsmässigt först.

Vad gillar du för serier?

Svenska kriminal drama serier där det händer saker från start och hur jag vet att en serie är bra är när jag ställer mig upp, hoppar eller står framför tvn för det är så spännande!

Gåsmamman, Johan Falk, Morden i Sandhamn, Lyckoviken och Maria Wern är några av mina absolut favoriter.

Red flags på killar enligt dig?
Finns mycket men när killar följer många tjejer på sociala medier, skriver och håller på med flera tjejer samtidigt, pratar dåligt om sina ex, inte respekterar en, frågar inte hur man mår, skriver bara på kvällarna, prioriterar alltid fest och alkohol före än att umgås med dig osv.

Gillar

Kommentarer

Aaron
,

There are so many great Christmas albums, one of the best is Celine Dion and has all-season songs like The Prayer and War is Over