Sent inlägg

Alltså gud vad jag är skör just nu, är så känslig för det minsta lilla som händer i mitt liv, bara över en dörr på gymmet som jag inte kunde öppna direkt ville jag antingen bryta ihop på plats eller slå sönder och förstår ibland inte hur mycket ilska som finns i min lilla kropp haha. Jag är så trött mentalt och mitt absolut bästa och mest effektiva terapi är gymmet, blir helt fylld med energi och glädje efter jag tränat så det är ett stort tips till er som inte mår bra. Det är flera faktorer som ligger bakom mitt mående och det märks både av min spänningshuvudvärk som är tillbaka och min hy som lever sitt eget liv. Den är hemsk i perioder och då kan allt ifrån att jag inte mår bra inom mig, vad jag äter, alkohol, stress, hormoner osv.

Det här är en tuff vecka, har mycket i huvudet och samtidigt är det en hel del som händer och saker jag måste ha koll på och göra. Idag har jag hängt med min syster, ätit Subway lunch, träffat Emma och mormor kom förbi på kyckling pasta Alfredo middag och det var så jäkla gott som vanligt! Ikväll har vi sett löven match och vinkat av min syster som är påväg hem nu. Igår lunchade vi på hälsobaren som jag visade bild på i tidigare inlägg vilket var super gott och fräscht, rekommenderar alla Umebor att ta sig dit!

Imorgon ska jag hinna plugga, träna, träffa kompis, städa, tvätta, ta tag i garderobsrensningen och kolla ikapp alla program jag följer. Tänkte sova tidigt men fastnade för en julfilm och nu är snart klockan halv två... typiskt mig. Godnatt


Invigde mina nya gym skor

I Torsdags blev det en liten nyttigare blåbärspaj med vaniljsås

Gillar

Kommentarer