Tillbaka

Det var längesedan jag bloggade så nu känner jag att det är dags att väcka bloggen till liv igen. Jag har ju alltid tyckt om att blogga och gjort det i perioder sedan jag var liten, att få ut sina tankar och sin dag i text då hjärnan är konstant på högvarv är faktiskt väldigt skönt.

Blåsigt ute

Igår körde jag och Victoria armar på gymmet innan det var dags för vår andra dos på Nolia, blev verkligen en stor skillnad på vår energi innan och efteråt. Vi handlade snabbt och sedan var vi bara hemma hos henne och tog det lugnt resten av dagen, jag började må dåligt mot kvällen och fick feber. Under natten när vår alvedon började värka fick vi ett ryck och bara skrattade och hade kul. vi har en helt annan relation idag än för något år sedan, den blir bara bättre och vi har kommit varann ännu närmare och det är något jag uppskattar!

Jag som tränar 6 pass i veckan måste låta min kropp vila i några dagar nu.. vi får se hur länge jag orkar hålla mig borta då jag saknar gymmet redan. Idag är jag helt slut, ingen feber som tur är men har ont i hela kroppen och min träningsvärk gör det inte lättare.

Min favorit frysmat just nu, ätit det både igår och idag. Emma kom hit och vi åt lunch och såg på Snabba cash, tredje gången för mig nu och lika bra är den!

Hittade ett recept på nyttiga brownies som jag testade göra i helgen och när jag skulle mixa svarta bönor och daddlar tillsammans så luktade det på riktigt blötmat som katter äter men resultatet blev bra, dock föredrar jag nog vanliga!

Gillar

Kommentarer

Aaron
,

Welcome back Amanda <3