Torsdag

Idag har jag lämnat in ett coronatest, pluggat, tvättat, pratat flera timmar i telefon och bara tagit det lugnt framför tvn. Jag är nästan helt säker på att jag haft luftrörsinflammation som jag brukar ha nån gång per år men eftersom det är liknade symtom som Corona tyckte vårdcentralen jag skulle ta ett test som en rutin och det är förstås en självklarhet.

Jag hade roliga planer i helgen som jag nu behövde ställa in, så tråkigt men att bli frisk är prio 1.

Två bilder jag tog inne på det andra gymmet som öppnar igen imorgon!

Har tränat 1 av 10 dagar och som jag längtar efter att komma igång igen, energin och glädjen efter ett träningspass är verkligen allt. När jag blir frisk ska jag både börja med ett träningsupplägg och kostschema, så spännande och kul! Hörde av mig i veckan till någon som gör sånt, behöver ha en extra koll med kosten då jag tränar så mycket som jag gör och det sista jag vill är att tappa kontrollen.

Mitt mål med träningen är att må bra för jag har haft så mycket problem med min kropp det här året. Jag hamnade på akuten i vintras, bröstsmärtor och haft så problem med min rygg och nacke att jag behövde gå på några mediciniska massage och sen vill jag bli starkare och bygga muskler!

Jag har svårt att fastna för kanaler men har streck kollat Denice och Linus videos på kvällarna, träning och familjelivet är så kul att följa!

Gillar

Kommentarer